Sasad Liget kupa a Hongaroringen, Honda Racing Team

Cikkek Fórum Modellek Szerviz Akciók Használt autók Racing Team
bejelentkezés
honda
Ön szerint a jövőben melyik megoldás fog érvényesülni a személyautózás területén?


Keresés a oldalonKulcsszó:
Honda fórum
Topik: Honda Civic fun klub
User: kgi
Sziasztok! Honda Civic 7th gen. légzsák átvezető szalag beépítéssel foglalkozik valaki? Előre is köszönöm! Üdv
Topik: Honda Civic fun klub
User: gHeavy
Üdv. mindenkinek! Egy kis HELP jól jönne... Az lenne a kérdésem 2007-es Hybrid Civic, hybrid akkumulátor javításával, felújításával foglálkozik-e valaki, aki tényleg ért is hozzá???
Topik: Honda vs szervíz igény
User: mrafka8
Sziasztok, A következő problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni: Az autó 2008-as, 4 ajtós Civic. Alapjáratnál amikor a hűtőventillátor beindul akkor leesik a feszültség pár másodpercre. Ha éppen szól a rádió akkor 2 másodpercre megszakad majd visszatér. Ha nem működik a rádió akkor a rádióállomást időt jelző kijelző sötétedik el és villan fel újra. Ugyanez történik koppanásig kitekert kormány esetén is vagy ha egyből tompított fényszórót kapcsolok. Nem tudom, hogy van-e köze ennek ahhoz, hogy nemrégiben ki lett cserélve az akkumulátor, mindenesetre előtte nem csinálta. korábbi akksi: 12V-48Ah-420A CCA(EN) jelenlegi akksi: 12V-40Ah-330A Varta BlueDynamic Köszönöm előre is a segítséget H.Istvan
Honda hírlevél
Honda hírlevél: minden a Honda háza tájáról. Havonta a legfrissebb cikkek, információk, koncepciók, tuning ötletek! Iratkozz fel most!


autó portál

Sasad Liget Kupa Hungaroring 2008

2008-04-28 |
Az autó

Rosszul kezdődött a Honda DRM Racing számára a 2008-as szezon. Az idénynyitó hungaroringi verseny előtt egy nappal készült el a versenyautó végleges beállítása, így tesztelésre már nem maradt sem idő, sem hely.


 

Időmérő: 4. hely

 Az időmérő edzésen a futómű és a guminyomás beállításait próbálgatva a negyedik kockát sikerült elcsípnie Dinka Róbertnek. Még pénteken sor került az első versenyfutamra is, mely várakozáson felül kezdődött. A rosszul sikerült rajt után egészen a második helyig sikerült előre törnie, amikor az autó előbb csak gyengülni kezdett, majd a benzinnyomás csökkenése miatt végleg megállt.

 

 

A futamon egy kis hiba csúszott be


A szombati időmérő edzésre az előző napi üzemanyag problémát az új benzinszivattyúnak köszönhetően sikerült kiküszöbölni. Sajnos az öröm nem sokáig tartott, az első kör megtétele után azonnal jelentkezett egy újabb hiba, a második henger gyertyaelektródája az anyag hibájának köszönhetően letört. Ennek ellenére a kiváló harmadik rajtkocából való indulás jogát sikerült megszerezni. A vasárnap kora reggeli futamon hol nedves, hol száraz volt a pálya, így a gumiválasztás nem volt könnyű. A harmadik rajtkockából remekül sikerült elkapni a rajtot, és Dinka Róbert elsőnek fordult be a célegyenes végén.

 

 

 

Mégis a dobogón voltunk

A vezető pozíciót egészen a kör feléig sikerült megtartania, amikor a sikánnál egy nedves folton megcsúszott a Honda Civic. A megforgásnak köszönhetően a mezőny elhaladt mellette. Miután sikerült az autót újraindítania, az ellenfelek után eredt. A megcsúszást követően egy elektromos hibának köszönhetően a motort nem lehetett a maximumig forgatni, így folyamatosan lassult az autó. A csapat úgy döntött, hogy nem adja fel a versenyt és tovább engedte az autót a versenypályán körözni. Jó döntés volt. A  7-8. körtől  a hiba továbbra is fennállt, de a motor működése némi javulást mutatott. A 14. kör végére Dinka Róbert a harmadik helyig tudott előre törni, ami a futam kezdetét figyelembe véve jó eredménynek számít. A pénteki, első futamot Walterné Dancsó Adrienn, míg a vasárnapi másodikat Blaskovits Tamás nyerte Honda Civic-kel.

 

 

A Sasad liget kupáról tekintse meg videónkat

 

 

 

A videó megtekintéséhez kattintson ide!!!

 

 

 

 

 
Kommentek


Még nincsenek hozzászólások

Írd meg a véleményed


Név*
Email cím
Hozzászólás*
Ellenőrzés*


generated

XBODY Veresegyház Grill Burger

Új Jazz

Insight

CR-Z

Civic Type S

Civic 4D

Civic-Hybrid

Civic 5D

Accord

Accord-Tourer

CR-V
Cikkek | Fórum | Modellek | Szerviz | Webáruház | Akciók | Használt autók
Racing Team | Tuning | Szavazás | Regisztráció
Expedient logó
Minden jog fenntartva. Honda-auto.hu 2008
Honlapkészítés, webdesign: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.